Oseriösa företag

Oseriösa företag

2018-02-19
Det har kommit till vår kännedom att ett assistentbolag vid namn Trea Assistans AB verkar ha tveksamma affärsmetoder. Vet du något eller kan lämna information om detta bolag, kontakta förvaltningsjurist Jonas Bokstedt via mail.

2017-09-11
Vi har den senaste tiden blivit uppmärksammade på att vi har ett extremt obehagligt ”företag” i Göteborg som bland annat agerar under namnet Höglunds flyttexpress. Efter att vi undersökt dem närmare har vi insett att det inte är något riktigt företag utan en ”verksamhet” som saknar
organisationsnr och inte har några av de försäkringar eller tillstånd som de påstår på sin hemsida. Många konsumenter blir lurade av dem och de som varit i kontakt med oss har fått riktigt grova hot, blivit förföljda och liknande. Vi vill därför väldigt gärna försöka nå ut med denna informationen till göteborgare med flera så man inte riskerar att anlita dem vid en flytt. Göteborgs stad, Konsument- och medborgarservice, Konsument Göteborg